2015/08/17

Back to school~ötletek

Sziasztok. Úgy gondoltam, hogy mivel kevesebb mint 15 nap múlva suli, mondok nektek ötleteket, hogy mivel boríthatjátok be a füzetet meg ilyesmi. :) Remélem tetszeni fog. ;)


  1. Keress képeket a neten, olyanokat amik tetszenek és nyomtasd ki. Ezt lehet színesbe, meg fekete-fehérbe is. Mind a kettő nagyon jól fog kinézni. Vágd ki a képeket. Fogj egy füzetet. Keress egy ragasztót és ragaszd rá a képeket. Így rajta lesznek a füzeteden a képek amik a te ízlésed és te csináltad. :) 
  2. Fogj egy füzetet, egy vastag szálú fonalat, csomagolópapírt és folyékonyabb ragasztót. Ezt nem muszáj füzettel csinálni de ezzel is lehet. Először Vágj a fonalból akkorát amekkora elég lehet egy betű nagyságához. Ha ez kész ragaszd rá a füzetre úgy, hogy betűt formáljon. Rövid szót is csinálhatsz, de ahhoz kisebb szálak kellenek. Ha a ragasztás kész. A csomagoló papírból tépj egy csikót. Először, tépj a csíkból egy kisebb kockát és ragaszd rá a füzetre. Ha a betűhöz/szóhoz értél azt is fedd le a csomagoló papírral és és ahol a betű vagy szó kipúposodik ott a betű mellett ceruzával még jobban kidomboríthatod. Fedd le az egész füzetet csomagoló papírral, és kész.
  3. Keress pár színes fonalat, vagy amilyet szeretnél. Vágjál le belőle tetszőleges nagyságút de ne legyen se túl hosszú se túl rövid, mert ez kulcstartó lesz. Vágjál le körülbelül 15-20-at. Hajtsd őket félbe. A tetejét ahol ilyen hurok van kötözd át egy fonallal jó erősen. Ha ez kész, akkor a hurkon húzz át egy erősebb fonalat, vagy akassz a hurokba kulcstartó karikát, amelyik jobban tetszik és máris rárakhatod tolltartódra, táskádra vagy amire gondolod. :) 


Most egyelőre ennyi. Remélem tetszett, Szerintem majd még lesznek ötleteim, úgyhogy lehet, hogy lesz még ilyen bejegyzés. :) ű

^^Lina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése