2015/08/26

Használd ki amit még lehet!!

Hello! :) Lehet, hogy úgy érzed nincs jobb elfoglaltság annál, mint amit egész eddig csináltál. Pl. Gép, tv, telefon, könyv, kaja alvás stb..
Én megértem.. Nálam is ez volt.. De lehet, hogy így már, hogy csak 4-5 nap van vissza a szünetből, ezt ki kéne használni, mert sosincs késő változtatni. Élvezd ezt a pár napot úgy ahogy te szeretnéd. De véleményem szerint izgisebb, ha kizökkensz a megszokottból és csinálsz valami mást. Most így magamba összegyűjtöttem pár ötletet. Remélem valamelyiket felhasználjátok, vagy gondolkodtok azokon amiket az előzőekben leírtam, de persze ez nem muszáj. ;) Amúgy bocsi, hogy most keveset írtam, de barátnőimmel találkoztam meg minden, meg kedvem se nagyon volt, és úgy nehéz írni. De most itt vagyok. És ma még lesz bejegyzés. Várhatóan képes bejegyzést tervezek, de majd még eldől. :)


  1. Kapd fel a telefonod, vagy ha úgyis a kezedben van nyomd be a tárcsázót, és hívd fel a barátnődet, és hívd el mekizni, sétálni a városba, vagy menjetek át egymáshoz, akár ott is aludhattok egymásnál. Hidd el kizükent és még jó móka is. Egyrészt a barátnőddel lehetsz együtt csinálhattok dolgokat, megbeszélhettek egy csomó mindent.
  2. Díszítsd ki a tancuccaidat, te csinálod, és akármilyen lehet. Rakhatsz rá képeket, matricákat, strasszköveket, flittereket, vagy csak egyszerűen rajzolhatsz is, vagy írhatsz rá.
  3. Ülj fel a bringádra, és menj el egy órát tekerni. Fel fog frissíteni és szép helyeket is láthatsz. Csak vigyázz, hogy el ne tévedj. Ajánlatod a lakóhlyetek környékén megszokott utakon tekerni.
  4. Állítsd magad kihívások elé és tervezd el, hogy ma semmi gép, semmi telefon, semmi tv, semmi tablet semmi ilyesmi, és nézd meg kibírod e. Ezt csinálhatod több nap és akár beleveheted a barátaidat is és akkor meglátjátok ki nyer benne. :D Aki akárcsak egy pillantásra is bekapcsolja valamelyik dolgot az kiesik. Higyjétek el ez vicces is lehet, és a játék végén akár arra is rá lehet jönni, hogy nincs is nagy szükség rájuk mert nélkülük is tudsz élni. 
  5. Vízipisztolyozz barátaiddal, vagy a tesóddal/tesóiddal. Főleg ha nagyon meleg van. Felfrissít!!! És hideg és menekülhetsz a víz elől. :D :D Hát most egyelőre ennyi. Remélem tudtam segíteni, ötletet adni és tetszett. :)
^^Lina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése