2015/09/28

Elképzelted már?


  • Elképzelted már milyen lenne, ha elneveznének rólad egy országot, és te lehetnél az irányítója, mi lenne a neve? Az enyémnek Lina, vagy Linalandia. Vagy nem tudom.. Lillával vicces kedvünkben voltunk és egyik nap erről beszélgettünk a buszmegállóban. Neki eszébe jutott az is hogy Linawood. :D Szerintetek milyen ötlet?
  • Elképzelted már milyen lenne, ha lenne mondjuk 3 vagy 1 szuperhős képességed? Én ezen is elgondolkodtam. Nektek mi lenne az? Nekem gondolatolvasás, láthatatlanság, vagy időutazás. 
  • Elképzelted már milyen lenne ha te irányítanád hogy miről álmodj? Mármint nem egészen úgy mintha pl egy járművet irányítanál, hanem mindig ahhoz fűződjön az álmod akire, vagy amire gondolsz, bár ez lehet néha most is így van, na mindegy. 
  • Elképzelted már, milyen lenne, ha minden amit akarsz egy csettintésre meglenne? Jó is lenne. Viszont akkor könnyebben elhíznánk, és nem lenne miért élni, mert csak csettintesz egyet és minden ott van amit akarsz. Nem lenne jó mégse. Ha még lesz ilyen ötletem úgy is lesz róla bejegyzés. Ez egy rövidke bejegyzés lett, de nem baj. Vicces ilyeneken elgondolkodni, főleg ha még belevonod a barátaidat is. Remélem azért tetszett ez a bejegyzés, ha igen akkor +1!! Köszii

^^Lina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése