2015/09/04

Hétvége!!!

Eljött az idei tanév első hétvégéje!!

Használd ki az utolsó nyugis napokat, és pihend ki magad rendesen, mert ezután kezdődik a hajtás, és (főleg ha felsős vagy), akkor rendkívülien nehéz évben lesz részed, mind tanulással töltött órák száma miatt, illetve a Nem értem a matekot, mi a rák ez? mondatok elhangzása miatt. (Jóó, nem biztos, hogy pont a matekban találsz olyan dolgokat, amikről halvány lila világosságod sincs, de általában ez szokott nehézségeket okozni.)

Semmiképpen ne döglődj egész nap a számítógép előtt, mivel ezzel csak elcseszed az időt. Hívd át a csajokat, vagy menj át hozzájuk, és tartsatok társasjáték-maratonos hétvégét, vagy szépítkezés hétvégét, de akár egy saját Body Spa-t is nyithattok a szobádban/szobájában!!! De nem muszáj bent tölteni az időt, ha éppen nem esik az eső, elmehettek bringázni, felfedezhetitek a környéket, de futva is mehettek, esetleg görkorcsolyával!

Még nincsenek "nagy sztorik", szóval nem tudtok nagyon kibeszélni semmilyen eseményt, a nyáriakat pedig 3-4 nap alatt meg lehet unni. Pontozzátok a tanárokat, a tantárgyakat, vagy fogadjatok házi megírásban! Pl.:
A: Fogadjunk, hogy X tanárnő Y-t fogja feleltetni!
B: Oké!
A: Egész heti nyelvtan háziban fogadok!
B: Egész heti biosz háziban fogadok!
*Kézfogás*

Légy kreatív, és találj ki magadnak/magatoknak olyan programokat, amikhez nem kell Wi-Fi, de legfőképpen nem kell elektronikai eszköz, max. egy óra!

Használd ki az utolsó hétvégédet, töltsd el hasznosan!!!

@Lulu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése