2015/10/15

Hangulat

Sziasztok, ma eléggé lelkizős kedvemben vagyok. Szóval most a hangulatról szeretnék nektek beszélni, hogy én mit tapasztaltam ezzel kapcsolatban.
Én egészen tavalyig konkrétan pörögtem, tök vidám voltam, bolond, őrült, időnként úgy elfogott a röhögőgörcs, hogy azt el nem lehet képzelni..
Igen, nos idén még mindig vannak ilyen napjaim amikor tiszta jókedvem van, vigyorgok, mint a vadalma. Viszont eddig nekem ez az év (nevezhetjük tanévnek is) tele volt hangulat ingadozással, és megritkult a pörgős napjaimnak a száma. Volt olyan, hogy egyik pillanatban még tök jól elvoltam, beszélgettem, másik pillanatban meg már szinte sírva fakadtam annyira szomorú, vagy akármi voltam. Szóval én az idei tanévben eddig azt tapasztaltam, hogy nagyok a hangulatingadozásaim és többet vagyok szomorkodós kedvemben..
A másik meg, hogy sokkal többet gondolkodok így az egész életen, mindenen, és tudom, hogy akik ismernek, most kicsit furán néznének rám meg röhögnének, de azt hiszem már tényleg kezdek komolyodni, felnőni, ugyan nem felnőtté az még kicsit odébb van, de érettebbé. Nem tudom, én ezzel így vagyok, már a barátnőimmel is több az hogy ha átmegyünk egymáshoz akkor a "programok" aránya körülbelül beszélgetés 70-80 % és 20-30 % az egyéb más. Sokkal többet beszélgetünk mi is. Meg nincs az a most megsértődtem rád és most nem beszélek veled, mert te azt mondtad az x y-nak, hogy tetszik nekem meg ilyenek. Mert most már felesleges ilyenen megsértődni, vagy úgy egyébként ilyennel foglalkozni. És most vissza kanyarodok még a pörgős Lina vs. komoly, gondolkodós Lina témához. A héten volt olyan nap, amikor bolondoztam, meg volt olyan is, hogy olyan szomorú vagy csak gondolkodós komoly voltam, hogy szinte rám se lehetett ismerni. Most ez egy eléggé beszélgetős téma lett, de remélem az ilyen jellegű bejegyzés is tetszik nektek! Ha igen akkor +1-ezzétek, mutassátok meg a blogot a barátaitoknak, nézzétek meg a régebbi bejegyzéseket is. Köszönjük hogy olvastok minket! ☺

^^Lina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése