2015/10/16

Happy vs. Serious: Boldog(ság) kontra Komoly(ság)

Az előző bejegyzésben ^^Lina leírta már azt, hogy hogyan komolyodik meg, és (nehezemre esik bevallani, mert én már ismerem 7 éve) tényleg komolyodott. Még mindig megvan az a tipikus "szétröhögöm a vesémet"-hangulat, de most már sokkal kevesebb ilyen van. Nem hiszem, hogy nekem írnom kéne egy ilyen bejegyzést, mert én alapból nem vagyok/voltam egy olyan ember, aki rengeteget röhögött, bár néha én is megőrültem, de ritka volt. Szóval én nem nagyon tudtam észrevenni magamon, hogy változtam, pedig biztos, hogy változtam, de ezt szerintem inkább azoktól az emberektől kéne megkérdezni, akik mindennap látnak, beszélgetnek velem.
Talán azt tudnám megemlíteni, hogy környezettudatosabb lettem, és igyekszem elkerülni a cukros, tartósítószerrel telenyomott cuccokat. Oké, azt nem mondom, hogy csak egészséges dolgokat eszek, mert ma is megittam 0,5 l cukros őszibarack levet, és rovarmaradványokat tartalmazó müzlit eszek, de igyekszik az ember. ☺

Remélem tetszett a bejegyzésem, és ha szeretnétek MÉG TÖBB ilyen bejegyzést, akkor írjátok meg megjegyzésben! (Illetve +1-ezzetek...)

@Lulu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése