2015/10/10

Megkésett meglepi-Dalsorok ~1

Ne haragudjatok! Megkésve de itt van ez a bejegyzés. Remélem tetszeni fog. Dalokból fogok idézni :) Lesz angol, lesz francia, lesz magyar. Lesz hozzá link. És amihez saját sztori kapcsolódik, ahhoz leírom, hogy mi de nem az összeshez, főleg hozzászólások lesznek. :) Ha szeretnéd hogy még legyen ilyen, mutasd meg másnak is a blogot, vagy ezt a bejegyzést, és +1-ezd. ;)
^^Lina


  • "Aux Champs-Elysées, aux Champs-Elysées" (Link)

Történet: Hát amikor Párizsban voltunk, ugye az utazás során, akkor ezt a dalt hallgattuk, hogy ráhangolódjunk Párizsra. Nagyon szép emlékeim vannak a buszról, az utazásról, Párizsról, Angliáról úgy mindenről. És hiányzik is, de itthon is nagyon jó. :) Ez a dal amúgy egy Párizsban lévő nagyon híres utcáról szól, ha érdekel titeket nézzetek utána ez a neve: Champs-Elysées


  • "Ha itt lennél velem, és fognád a két kezem, én nem engedném el többé már sosem." (Link)

Hozzászólás: Nem tudom ez a pár sor vagy akár a dal kinek mit jelent viszont, nekem azt, hogy egyszer már elvesztettelek (pl. barátnőmet) de többé már nem akarlak, mert fontos vagy számomra. Nálam ez teljesen igaz. És még lehet hogy aktualitása is van az én életemben.


  • "Nagy esők jönnek és elindulok, elmegyek innen messze, a 67-es úton várhatsz rám dideregve, nyáréjszakán, ha nem jövök, esik az eső és mennydörög, a csillagokkal, ha szédülök esik az eső és nem találsz rám." (Link

Hozzászólás: Nekem ennek a pár sornak nincs jelentése, de van akinek van. Viszont, ha én ezt a sort hallom a dalban, akkor eláraszt a békesség és a nyugalom, és az megy végig bennem, hogy nem vagyok egyedül, hisz körbe vesz a családom, és a barátaim, és nem számít akkor, abban a pillanatban semmi más.


  • "Valaki mondja meg milyen az élet, valaki mondja meg miért ilyen [...] Valaki mondja meg kinek kell hinnem, valaki mondja meg kinek nem" (Link)
Hozzászólás: Számomra ez a két versszak (nem egymás után van) Az első amit írtam az egy nagyon jó kérdés, amire senkinek sincs válasza csak önmagában. A második, meg egy tanács kérés, aminek szintén aktualitása van az életemben és ezért raktam bele ezt is."


  • "Tegnap láttalak mégis fáj. Tudom, hogy nem rám gondoltál. Egy válasz nekem is jár. Mondd meg miért csak játszottál?" (Link)
Hozzászólás: Nekem ebből csak az jelent valamit, hogy "Egy válasz nekem is jár" igen, hát végül s jár nekem a válasz, ha félre értésről van szó vagy hasonló helyzetekről. Aktuális.


  • "Ha megbántasz mosolyoddal kárpótolsz"  (Link)
Hozzászólás: Hát igen. Én tipikusan az a lány vagyok, aki hirtelen haragú, de nagyon könnyen mebocsát. Számomra ez az a sor ami ezt jellemzi.  • "You belong with me" (Link)
Hozzászólás: Ez volt nagyon sokáig a kedvenc dalom, mert ez egy tipikus, és egyszerű dal, aminek a szövege se nehéz. Imádom.


  • "All along i believed I would find you, Time has brought your heart to me I have loved you for a thousand years. " (Link)
Hozzászólás: Ezt a dalt, először az Alkonyatba hallottam, már akkor nagyon megtetszett, megkerestem, és azóta ezt a dalt is imádom, a szövege fejből megy. És hát, nekem a címe jelent sok mindent (A thousand years) ugye ez azt jelenti, hogy ezer év. Gondoljatok bele, hogy ha ezer évig élhetnénk, mi mindent tennénk meg, vagy esetleg, tanultok már törit és, ott végig gondolod, hogy mennyi dolog történt, csupán ezer év alatt.

1 megjegyzés: