2015/10/24

Mivel csinálhatsz jobb hangulatot a szobádban?~Dekoráció

Sziasztok. Most kaphattok pár tippet hogyan lehet még a mostaninál is jobb hangulat a szobátokban. Remélem valamelyik ötletet felhasználjátok, és tetszeni fognak a tanácsaim. Jó olvasást.
^^Lina


  • Kérdezd meg otthon, hogy vannak e színes és illatos gyertyák (bár ha neked nem számít az illata akkor azt nem kell megkérdezni) amik illenek a szobádhoz. Ha nincs akkor vehettek is. Akár pár mécsesből álló szett is elég, ha van jó gyertyatartód, mert úgyis feltudja dobni a szobádat. Ha megvan a gyertya, akkor rakd olyan helyre ahol tud terjedni az illata, hogyha esetleg illatos gyertyád van, és ahol látod is és van hely, mert az nem túl jó, hogyha a papírkupacok tetejére csak úgy rárakod.
    Gyújtsd meg és így máris lesz egy ilyen őszies/télies hangulat a szobádban, aminek ráadásul jó illata is van esetenként. Ehhez már csak egy zene kell amit szeretsz és voala. (nem tom hogy kell írni :D)

    Erről képem is van:   • Válogass össze képeket amik számodra fontosak, vagy keress az interneten és nyomtasd ki őket. Ráragaszthatod egy madzagra vagy csak simán a faladra, de remek dekorációként szolgál, és ha ránézel olyan nosztalgikus hangulatod lesz és feltörnek benned az emlékek. Szerintem ez is remek hangulatot ad a szobádnak.

  • Vágj ki egy kartonból vagy rajzlapból pillangó alakokat. Ez bármilyen színű lehet ami szerinted illeni fog a szobádhoz. Annyit vágj amennyit szeretnél. Ezután ezeket ráragaszthatod az ajtódra, faladra, szekrényedre, polcod szélére, ahova csak szeretnéd. Lehet sorba, lehet össze-vissza, lehet csoportosan, lehet különböző alakokba, mint például szívecske. Szerintem ez is remek hangulatot ad a szobádnak. És végül is ezeket te magad csinálod, és semmi extra dolog nem kell hozzá.

  •  Menj ki a természetbe és gyűjts pár termést: makkot, gesztenyét, bükktermést, diót, mogyorót. Ezeket pillanat ragasztóval vagy ragasztópisztollyal ragaszd össze, tetszés szerint. Ezt követően ezt is ragaszthatod ahova szeretnéd, vagy köthetsz rá egy madzagot vagy ráragaszthatod és lelógathatod a plafonról, polcodról, lámpáról, szekrényedről. Szerintem ez a tipp is egyszerű de ugyanakkor az évszakhoz kapcsolódó és jól néz ki.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése