2015/10/17

Vissza gondoltál már?

Sziasztok. Ez egy olyan bejegyzés lesz ami hasonló a Voltatok már.. és az Elképzelted már? bejegyzéseimhez. (Az aláírásom alatt ott lesznek a linkek). Ebben a bejegyzésben arról lesz szó, hogy mire gondoltál/gondolhattál vissza a régebbi időkből. És hogy mi vitt rá arra/mi késztetett rá hogy visszagondolj ezekre az emlékekre.
Lina^^
Voltatok már... (Link)
Elképzelted már? (Link)


  • Vissza gondoltál már arra, milyen volt amikor, beléptél életedben először az iskola kapuján?
    Azzal a félénk izgatottsággal az arcodon? Nem ismertél senkit, illetve ha mégis annak csak örültél.
    Nem érdekelt a tanulás, folyton csak játszani akartál és alig vártad, hogy kicsöngessenek és mehess játszani. Szeretted a rajz órákat mert az oviban is sokat rajzoltatok. Az első hónapokban még nagyon hiányzott az óvoda, az ottani barátok, az óvónéni. Nekem most ment első osztályba a húgom, és amikor néztem az oviba, visszagondoltam arra, hogy nekem milyen volt és hogy az már hány éve volt. Pontosan 7. Az azért nem kevés idő. Akkor még azt akartam, bár már nagy lehetnék. Most meg milyen jó lenne, ha az órák ugyan olyan játékosan telnének. Mondjuk ez mind gyerek függő, de mindenkinek meg van a saját emléke az első osztályból.
  • Vissza gondoltál már arra, hogy kik voltak a suliban az első barátaid? Kikhez tartoztál amikor még te voltál a legkisebb korosztály az iskolában? Nekem az első barátaim egyike Lulu volt egy másik lánnyal együtt. A mi barátságunk kezdete úgy volt, hogy az udvaron voltunk, és én egyedül voltam, és én is szerettem volna játszani. Lulu meg az a másik lány oviból ismerte egymást. Egy ilyen tenisz szerű játékkal játszottak, és nagyon félénken megkérdeztem tőlük, hogy játszhatok e én is velük. Mindenkinek más sztorija van erről, de jó ezekre visszaemlékezni.
  • Vissza gondoltál már arra, hányszor vesztél össze a barátaiddal, és hányszor békültetek ki? Szerintem senki nincs olyan aki egyszer sem veszett össze a barátaival. Voltak hosszabb, rövidebb, egynapos, két hetes veszekedések. De valahogy mindig kibékültünk, olyan helyzetbe kerültünk, szóba került a dolog, és kiderült hogy csak félreértésről van szó. Amikor össze veszel valakivel az sosem jó érzés. Viszont az annál inkább jobb amikor kibékültök.
  • Vissza gondoltál már arra, hogy alsós éveidben milyen sértődékeny voltál? Ha valaki ki talált neked egy becenevet ami neked nem tetszett, megsértődtél. Tetszett valaki, elmondtad valakinek, ő meg tovább adta másoknak. Megsértődtél. Nem az volt amit te akartál. Megsértődtél. Kitaláltatok egy játékot és nem lehettél benne az a szerelő aki akartál, megsértődtél. A barátnőd mással is beszélgetett az nap és nem csak veled törődött. Megsértődtél. Ha vissza gondolsz, számtalan ilyen eset volt az életedben, és így utólag nevetsz rajta, hogy milyen hülye voltál, hogy ezen megsértődtél. Pedig akkor azt hitted, hogy 100 %-ban neked van igazad. Pedig ez cseppet sem biztosMég számtalan ilyet lehetne felsorolni, de még ezt a 4-et is nehéz megemészteni, ha még nem gondoltál volna vissza ezekre a dolgokra. Még lesz ilyen bejegyzés, abban biztos vagyok, vagy ehhez hasonló. Remélem tetszenek ezek a bejegyzések. További szép napot! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése