2016/07/15

Az új DREAMCORN

Amint láthattátok, a blog teljesen megváltozott. Végre új háttér, és külön köszönet ^^Linának, amiért összhangba hozta a blog hátterét és a bejegyzések hátterét! :)
A Google+ oldalunk is megújult, közösségünk is van (katt ide) és elértük a 3200 oldalmegjelenítést!! Minden kedves olvasónknak köszönjük, hogy 1 év alatt elértük ezt a hihetetlen sok mindent! Még úgy is, hogy jó pár hónapot kihagytunk... :(
És hamarosan meg lesz a 200 bejegyzésünk is! Mindenképp tervezek egy "képes" bejegyzést, amiben Dreamcorn-os, szerkesztett képeket rakok be (az eredeti kép linkjét is megadom).
Ja, és ha képes bejegyzés, akkor (most jut eszembe...), hogy a #Tumblr-s bejegyzésem jelenleg az 512 megtekintésnél tart!!! Mindenkinek nagyon köszönöm! :)
Amikor elkészítettem a Tumblr-s bejegyzést, nem is gondoltam, hogy ennyien megnézitek majd... és, ha már ekkora a sikere, lehet, még készítek még több ilyen bejegyzést! :)
(Már csináltam néhányat, amelyik megtetszik, csak kattints rá: B&W #tumblr - 56 megtekintés ; Képek #tumblr 2. - 67 megtekintés ; SUMMER - képek - 13 megtekintés)

Köszönjük mindenkinek, aki minket olvas!

Ui.: ha van kedvetek hozzá, szeretnék csinálni egy nyereményjátékot. Még nagyon kezdetleges állapotban van, de ha van kedvetek, akkor nyomjatok a +1 gombra!

@Lulu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése