2016/08/07

Üdv újra

Igen, mostanában nem is volt bejegyzés... ez több okból kifolyólag.
1. Sajnos egy bejegyzés megírása egy kicsit sokat vesz igénybe, és nem tudom, hogy ti hogy vagytok, de nekem 30 perc múlva el kezd zsibbadni a hátsóm, és mostanában jobb szeretem mellőzni a +30-es üléseket.
2. NEM TUDOK MIT ÍRNI!!!! Ez a blog nem a saját élmények leírására született, akármennyire is népszerű a "vlog", de továbbra sem kívánok személyes témákról írni. Oké, persze, ami tetszik, azt leírom, ilyen módon valóban személyes, de nem szeretnék olyan bejegyzéseket írni, hogy

Lementem a boltba kifliért. Meg kókuszreszelékért. Ki is írtam fészbukkra, de csak 1 ember lájkolta, az is én voltam. A délelőttöm úgy telt, hogy a képernyőt bámultam, és nyomultam a májnkráft-szervereken. Aztán ettem ebédre pörköltöt, délután meg videóztam...

Szóval én nem ilyeneket szeretnék írni, hanem olyanról, ami jó! (És nem arról, hogy Kanye West hogy szívatja szét Taylor Swiftet.)
De most hamarosan lesz (végre) újabb bejegyzés. És köszönjük, hogy eljuthattunk a 3320 (!!!!!!) megtekintéshez! (Meg a 205. bejegyzéshez)

Üdv,
@Lulu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése