2016/09/11

GENIUS | Song Lyrics & Knowledge

Hi guys!
Yess, it is going to be an English/Hungarian post just because... I am in that mood to speak and write in English. But don't be sad, if you don't know English, you can read the Hungarian translation (a bit downwards) or you can use the 'Google Translate'. (You can find it next to the posts. I think you will find it. :D)
But.
Now go back to our issue.
I think all of us want to find the lyrics of a new song but not every lyrics video is good what you can find on YouTube. Well, I also felt that when I was looking for Bebe Rexha's song (No Broken Hearts). And yes, I found something amazing.
It is literally Genius!
I mean the title of the site is Genius and the site is genius, too! (I hope I was clear. :D)
Just click that link and see this cool site. You can find anything.
I hope you enjoy the "tour"! :)
Me

Üdv srácok!
Iggen, ez egy angol/magyar bejegyzés lesz, mert... ahhoz van kedvem, hogy angolul beszéljek és írjak. De ne legyél szomorú, ha nem tudsz angolul, EZ a magyar verzió, vagy választhatod a 'Google Fordító'-t. (Megtalálhatod a bejegyzések mellett. Szerintem meg fogod találni. :D)
De.
Menjünk vissza a témánkhoz.
Szerintem mindannyian meg akarjuk találni az egyik új dal szövegét, de nem minden lyrics videó jó, ami fenn van a YouTube-on. Nos, én is ezt éreztem, amikor Bebe Rexha számát kerestem (No Broken Hearts). És igen, találtam valami elképesztőt.
Szó szerint Zseniális (genius=zseniális. a honlap eredeti neve Genius.)!
Úgy értem a honlap neve Genius és az oldal maga is zseniális! (Remélem érthető voltam. :D)
Csak kattints a linkre és nézd meg ezt a rohadt jó oldalt. Bármit megtalálsz.
Remélem élvezed a "túrát". :)
Én

So if you want more post like THIS, just click on the +1, follow us annd... write your opinion about the site. :)

Szóval ha még több ILYEN bejegyzést akartok olvasni, akkor nyomd meg a +1 gombot, kövess minket éss... írd le a véleményedet az oldalról. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése