2016/09/04

Khm, khm... | BEJELENTŐS BEJEGYZÉS

Hát, azért nem írtam további infókat arról a nyereményjátékról, mert úgy látszik, hogy olvassátok a blogot, de nem igazán érdeklődtök iránta... nos, erre nem igazán tudok mit mondani. Tudom, hogy nem mi vagyunk a legmenőbb bloggerek, mert nincsen szipi-szupi betűtípusunk, meg ultramenci designunk, de azért mi úgy gondoljuk (én legalábbis), hogy nem fogunk azért ezreket költeni, hogy mondjuk 50 emberrel több legyen az olvasók száma, mert én úgy gondolom, hogy ez egy olyan blog, amit azért írunk, és azért szerkesztünk, hogy... igazából ennek a blognak a létezése annak köszönhető, hogy szeretünk írni, és jóban vagyunk. Azokat a dolgokat rakjuk ki ide, amit szeretünk, meg szeretnénk osztani a "nagyközönséggel"... (veletek). Megértem, hogyha azt mondjátok a blogra, hogy "gagyi", mert tényleg nem úgy néz ki, mint egy profié, és én próbálom a tőlem telhető legtöbbet kihozni azokból az eszközökből, ami van.
Szóval (ne sértődjetek meg, de) továbbra sem fogok fizetni azért, hogy a blog jobb legyen... ugyanis ahhoz, hogy egy blog jó legyen (szerintem) nem kell költeni ezreket. És nem akarok azzal "pénzt" keresni, hogy telegyömöszölöm a blogot hirdetésekkel, vagy esetleg hirdetni. Mert én is utálom a beugró ablakokat, hogy "Minden ami csajos... lájkold te is!!!!4!!444!!!4!4!4!4!!!", meg az idegesítő facebook-oldalakat.
De remélem legalább annak a néhány embernek tetszik az oldal. (Aki olvassa.)
És valóban, nem tudjuk naponta frissíteni, mert nem vagyunk kockák, és nem akarjuk az egész életünket azzal tölteni, hogy blogolunk. Főleg akkor, ha nem vesszük igazán komolyan, csak hobbi szinten csináljuk.
Köszönöm, ha voltál oly' kedves, és elolvastad ezt a bejegyzést.
Én

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése