2016/09/26

THIS IS #HALLOWEEN \ minden, ami egy jó halloween partyhoz kell

Üdv, ma megint egy halloween-es bejegyzéssel készültem Nektek. :)
Hamarosan pedig készülök Nektek egy "meglepetéssel", szóval ha kíváncsiak vagytok rá, akkor holnap mindenképp kattintsatok rá a Teencorn-ra.

Ebben a bejegyzésben segíteni szeretnék a drága szervezőknek, akik egy ilyen bulit össze akarnak rakni. Ha tovább olvastok, akkor higgyétek el, könnyebb lehet a szervezkedés! :)

#SocietyHelps

Manapság már mindenki a neten lóg, vagy legalábbis elérhetőek facebook-on, whatsappon, viberen, stb. És így megkönnyebbítheti a mindennapjainkat, főleg az ilyen eseteknél - természetesen ha az osztálytársaidat kívánod meghívni, akkor a tízórai szünet tökéletesen alkalmas, de ha például otthon eszedbe jut valami, akkor azt sokkal könnyebben, és gyorsabban tudtára adhatod a barátnőidnek. Ha például egy unalmas szeptemberi napon eszedbe jut, hogy bakker de unatkozok, és eszedbe jut, hogy MOST LESZ HALLOWEEN, és csaphatnátok egy oltári nagy bulit, akkor csak előveszed a telód, vagy felnyitod a laptopod tetejét, gyorsan csinálsz egy csoportot, amibe a meghívottaidat rakod bele, és 10 percen belül össze is fog rázódni, hogy kinél, melyik nap, hány órakor, meddig.
Néhány tipp, megjegyzés:
 - október 31. idén hétfőre esik - nem éppen egy partizós nap, de ez pont elég indok arra, hogy végre ne utáld annyira a hétfőt.

#Decoration

A dekoráció az egyik LEGFONTOSABB eleme a partinak - a ruha és a smink után.
Erről is lesz szó hamarosan, kövesd a blogot, nehogy lemaradj a szuper DIY-tippekről! :)

#DressingandMakeUp

Mindenki beöltözik, sminkel, blablabla...
Viszont ha elviszitek a ruhátokat a bulira, és mondjuk öt órára odamentek, akkor lesz egy csomó időtök beöltözni, kisminkelni egymást - és ez sokkal murisabb, mint otthon, egyedül YouTube tutorial videókat nézegetve keresgélsz a "tökéletes" smink után. 

#PartyTime

Hmm, vajon mit szoktak egy halloween partyn csinálni az emberek. Nos, ezt Nektek kell eldöntenetek. Vehetitek játékosra  a figurát, és kipróbálhattok egy csomó játékot, mondjuk kereshettek régi angol játékokat. De elővehetitek a monopolyt is, vagy megnézhettek egy jó kis filmet, esetleg karaoke-zhattok... elfoglaltságok tárháza áll előttetek! :)

Ha szeretnétek folytatást, akkor csak kattintsatok a +1 gombra, vagy kövessétek a Teencorn-t! 

Üdv,
LULU

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése