2016/10/02

My clothes style

Ebben a bejegyzésben úgy döntöttem, hogy leírom nektek, hogy én milyen stílusú ruhákat szeretek hordani. Melyik színeket részesítem előnyben, mit nem vennék fel soha. Mit hordok itthonra, mit suliba. Melyik évszakban mit.  Egy szóval hogy körülbelül milyen ruhákat szeretek hordani.


Nyár

Én nyáron általában szeretem a kicsit vidámabb színeket és a fehéret. Ezen a nyáron nagyon sok fehéret hordtam, illetve a rózsaszín és barackos árnyalatok tetszettek nagyon. Néha hordtam egy-egy szürkét vagy feketét, de az nem igazán tartozik nekem a nyárhoz, maximum a borúsabb, esősebb, rosszkedvű napokon.
Felsők közül általában ujjatlant hordok, illetve rövid ujjú pólókat. Nadrágok közül ez a nyár volt az, amikor időnként hiába volt nagyon meleg, de én hosszú nadrágban voltam. És nem igazán zavart, hogy mennyire van meleg, így jobb volt. Persze azért a rövid nadrágok is elmaradhatatlanok voltak. Azokat is hordtam bőven. Nadrágoknál a fekete, szürke, farmerkék, khaki, sötétkék színeket szeretem. Szóval az a tipikus kb. mindenhez megy árnyalatokat. Akár rövid, akár hosszú nadrágról van szó. És akkor jöjjenek a szoknyák. Én igazából a szoknyákkal úgy vagyok, hogy elhatározom, hogy oké elhatározom, hogy szoknyát veszek fel és ezzel a pólóval azzal a cipővel és stb. Aztán felveszem és így...Mégse. Nem igazán szoktam szoknyákat hordani, pedig igazából jó lenne, meg akarnám is. De ünnepségeken kívül nem szoktam szoknyát hordani. Amikor felveszem akkor nem érzem magam benne elég komfortosnak. Ettől függetlenül mindig tervben van. Itthon viszont teljesen otthoni cuccokat hordok. Előkerülnek azok a felsők amiket csak itthonra hordok, sehova máshova. Gondolok például a mesehősös pólókra.


Ősz

Én ősszel igazából még hordok fehéret mert az még úgy kell, meg az mégse annyira színes, de még nem is az a sötét lehangolóbb szín. Viszont ősszel már bőven előkerülnek nálam a hosszú ujjú fekete, szürke és sötétebb színek. A rózsaszín élénkebb színek a szekrény aljára kerültek. Nadrágokból még akkor is ha nyári meleg van nem hordok rövidet. Megjött az ősz, onnantól csak hosszú nadrágot hordok. Talán itthon veszek fel egyszer-kétszer rövidet, de ez is elég ritka. A nadrágok színei maradnak a szürke, fekete, farmerkék. Ez nálam nem igazán évszak függő. Az eddigi években ősszel mindig pulcsit hordtam, hogyha már hűvösebb idő volt. Viszont idén valahogy nem. Csak vékony őszi vászon kabátok, farmerdzseki. Ezeknek a színei is a drapp, krémszínű, farmerkék kabátok. Illetve amit még időnként szoktam hordani azok a vékony kardigánok. Azokat is világos és sötétszürke színben. A változatosság kedvéért.

Tél

Hosszú- és rövid ujjú pólók. Fekete, szürke, fehér és hasonló hétköznapi színekben. Viszont szívesen hordok csíkosat, egy kicsit mintásabbat, hogy azért ne ragadjak bele az egyszerű, hétköznapi, egyszínű ruhákba. Nadrágokból ugyanazokat a színeket szeretem hordani télen is amit minden évszakban. Viszont télen már szeretek hordani meleg pulcsikat. Ilyen bundás pulcsiból nekem eddig fehér alapon szarvasmintás pulcsim  van, illetve egy egyszínű fekete pomponnal a nyakában.

Tavasz

A tavasz nálam ruha ügyileg ugyanolyan, mint az ősz azzal a különbséggel, hogy nem a szürke, fekete, fehér pólók vannak előnyben, hanem már kicsit jöhetnek a színesebb árnyalatok. De azért az előbb és folyamatosan említett három szín se kerül háttérbe.

Remélem tetszett ez a bejegyzés. Arra gondoltam, hogy több ilyesmi bejegyzést is fogok csinálni csak nem ruhákkal, hanem mondjuk könyvekkel, filmekkel, zenékkel. Ha van ötletetek milyen hasonló bejegyzést csináljak, nyugodtan írjátok meg kommetben.
Lina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése