2016/11/22

MYROOM /Fal dekoráció/

Sziasztok! Bocsi, egy ideje már készülök ezzel a bejegyzéssel, meg ugye úgy voltam még őszi szünetben, hogy lesz valamilyen beszélgetős bejegyzésem is. Nos, hát azon még gondolkodnom kell. Főleg arról, hogy pontosan miről is meséljek. Először úgy voltam, hogy elmesélem az őszi szünetemet. Na igen. Csak közbe már jócskán eltelt azóta az idő, és már nem is tudnám úgy elmesélni, ahogyan akkor gondoltam. Meg azóta változott egy-két dolog. De lesz beszélgetős bejegyzés!! Azért is mert nagyon írhatnékom/beszélhetnékem van, meg mert én például szeretem az ilyen beszélgetős dolgokat olvasni, akkor is, ha tiszta hülyeségről van benne szó. Nem is én lennék, ha nem szeretném olvasni azt amiben hülyeségről van szó. És igazából ez a bejegyzés nem erről szólna, csak pár szóban akartam bevezetni, hogy miért maradtak el bejegyzések, csak kicsit hosszúra sikerült... 

Na, de akkor jöjjön a cím szerinti bejegyzés, amiről eredetileg írni akartam. 
Igen. Végre szobadekorációs bejegyzés. És igen, ez Lulutól volt előbb beígérve, de mivel nekem megvannak most már a képek is meg minden ami kell a bejegyzéshez, ezért én készítem el előbb. 

Tehát. Először mesélek egy kicsit a falam dekorálásának a történetéről. A falamnak ilyen nagyon halvány rózsaszínes vajas színe van, szinte majdnem fehér, de azért mégse. Egy óriási cicás plakát szinte azóta kint van rajta, amióta ide költöztünk. Volt egy ilyen festményes naptáram kint, és körülbelül ennyi. A naptár körül voltak különböző dolgok még amire már nem is emlékszem. Aztán kikerült a barátnőimmel készített kollázs. És ott indult el az egész fal dekorálósdi. Az a kollázs az nagyon sok ideig kint volt. Aztán lekerült a naptár és kikerült egy rajz amit a nagymamám rajzolt. Aztán a táncos emléklapjaim, okleveleim, emlékeim. Tavaly volt az, hogy apukám szerelt egy polcot a falra. És akkor azóta, a polc egyfajta elválasztó szerepet is tölt be. És tényleg, most jut eszembe, hogy a falnak a szélét egyszer díszítettem "szmájlikkal". Kb. havonta rendeztem át azt a polcot, kedvem szerint. Aztán kb talán egy kicsit több mint fél éve kitaláltam, hogy a polcok alatt tök jól néznének ki képek. Először csak képes lapokat raktam ki. Később kitaláltam, hogy olyan fotókkal dekorálom a falat, amin a barátaimmal vagyok és ilyen füzér szerűen raktam fel őket. Ezeket azóta azért elég sokszor cseréltem. Aztán most jött el az a pillanat amikor már nem a barátaim képei vannak kint. És most jön el a bejegyzés LÉNYEGE. Leírom nektek, hogy most mik találhatók a falamon, utána pedig megmutatom a mostani "képfüzéremet". 

Most a falam jobb oldalán van egy nyári kép, amit egy tóról csináltam a naplementében. Van egy képeslap a Balatonról, ami Balaton alakú és még a Lulutól kaptam. Aztán kint van a mamámtól kapott rajz, ami néptáncosokat ábrázol, illetve van egy kép egy kopasz fáról a naplementében amit én rajzoltam. Ezekről most nem mutatok képet, de egy másik bejegyzésben még lehet róla szó, ha szeretnétek. 

A falam baloldalán pedig található ez a bizonyos "képfüzér", ami eddig a barátaimmal való képekből állt, most viszont nem. Kicseréltem. Kellett a változás.. Most olyan, hogy minden hónapról van egy kép és rá van írva, hogy pl. Hello September, Hello June stb. Tehát most ezzel van dekorálva a falam. Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan csinálom ezt a füzért akkor kövesd tovább a bejegyzést. 


  • Legelőször a Google képekbe kerestem képeket, lementettem és megkértem apukámat, hogy vigye el kinyomtattatni.
   
  • Utána ki kellett vágni.
   • Ezután, nem volt más dolgom, mint fogni egy fonalat felkötni a falamra valahogy és a képeket felkötni. (ezt érdemesebb apró facsipeszekkel csinálni szerintem, mert úgy nem fordulnak el a képek, de én még nem szereztem be ilyeneket, ezért én felkötöttem a képeket)Kicsit hosszúra sikerült ez a bejegyzés, és időnként biztos, hogy összevissza dumáltam, de remélem nembaj és hogy tetszett nektek ez a bejegyzés. Mivel már este negyed tíz van, szép estét és jó éjszakát mindenkinek.
Lina


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése