2016/11/03

ŐSZI SZÜNET \izgalmak...\

Már a végéhez közeledik ez a hét, ami azt jelenti, hogy nincs mese, vissza kell ülni az iskolapadba, és tovább tanulni, még a téli szünetig.  De kitartás, az már csak kevesebb, mint másfél hónap! Igaz, nekem a december azt is jelenti, hogy le kell adnom, hova a csudába akarok jelentkezni, de... ja, és mondjuk azt is, hogy kémiából fel kellene hoznom magam négyesre, mert egyelőre csak két hármasom van. Meg irodalomból és nyelvtanból is ötös akarok lenni, és eddig mindkét tantárgyból csak egy-egy négyesem van. Meg bioszra is jó lenne tanulni, mert a doga, amit szünet előtt írtunk, nem mondhatnám, hogy khm... tökéletes lett. (Abból is ötös szeretnék lenni.)
Szóval jól össze kell kapnom magam, mert itt a november. Szóval elhatároztam, hogy majdnem mindenből felelni fogok (jó, igazából eddig csak kémiából szeretnék), mert nem akarom, hogy a tanárok majd engem szemeljenek ki, hogy hah, ő még nem felelt... szóval el is kezdtem kémiát tanulni, de az első két lecke után azt hittem, kiugrom az ablakon, és megőrültem a redoxireakcióktól. És akkor még hátra vannak a fémek, meg a sav-bázis akármik. De nem baj, nem adom fel. Egyelőre a kéttannyelvű az egyetlen ép ötletem (vagy a sima angol), mert más nem igen van... (normális)
Amúgy egész jól telt el ez a szünet. Egész. Persze még nincs vége, mert még csak csütörtök van. Jaj, basszus, most jutott eszembe, hogy a fizikán is át kellene nyalnom magam. Meg az irodalmon, hogy a tz.-m jól sikerüljön, mert már a vége felé tartunk. Csodás.
Hát.
Nyelvtanból nem olyan biztos, hogy meg lesz az az ötös. Pedig év elején még olyan biztos voltam benne. Hogy meg tudom csinálni. A tanárunk túl ünneprontó... :(
Hát, nem is tudom, hogy mit csináljak. Anya azt mondta, hogy kellene nekem valamilyen hobbi, vagy mi. Mert az addig oké, hogy elmegyek bodyartra, meg széttanulom az agyam (de most komoly. Egy csomót tanulok!), de kellene valami "fizikai" munkát végeznem.
Vagy mi.
Olyan borzalmas, hogy várom is a téli szünetet, meg nem is. Úgy érzem, hogy most kipihenem magam még az utolsó napokban, aztán teljes gőzerővel hajtok a jobb jegyek felé. Nem hagyhatom, hogy bioszból rontsak. Meg hogy kémiából hármas legyek. Azt is nézik! (Utánajártam.)
Lehet, hogy már egy kicsit unalmas, hogy kábé a továbbtanulásról tudok csak írni, de... de ez megy a fejembe. Folyton a továbbtanulás... főleg ha a blogra írok. :(
Na, de ne szomorkodjunk, szeretnék írni képes bejegyzést (mint ^^LINA :) ) és zenést. Egy csomó jó zene összejött. Rongyosra hallgattam őket... jó, nem mindegyiket. Hónap eleje van, szóval... :)
Ééés, megvan a 4300 oldalmegjelenítés!!! El sem hiszem. Egy hónap alatt 700-t össze kell hoznunk. Ha tovább akarjuk írni a blogot. Számomra is meglepetés, hogy kb. semmit sem írtunk, és mégis nőtt a megtekintés. Mert nem mondom, tényleg jó bejegyzéseket írunk (no ego), de azért ilyen nem szokott lenni. Mindegy, örülök neki.
Lehet, hogy hiányoljátok a szokásos bejegyzéseket... vagyis, várjunk csak! A zeneajánlón meg a képeseken kívül nincsenek "szokásos" bejegyzések. Na mindegy.
Szóval lehet, hogy nem mindenki kíváncsi arra, hogy én itt írom a magamét, amikor saját magának is van egy tengernyi problémája. És gondolom, hogy valakinek van. Nos, nekem csak Kaszpi-tengernyi van. ami azért optimálisabb, mert a Kaszpi-tenger nem is igazi tenger, ezért az olyan... optimálisabb.
Nem szakítottak velem, mondjuk, ha rajtam múlik, akkor nem is fognak, mert tökre totál elegem van az idióta, (...) homo sapiensnek valló, hétköznapi értelemben vett 'fiúk' vagy 'pasik' -ból. Mert idegesítenek. Nem mondom, van néhány jóarc, de én úgy érzem, megtartom a kis kapcsolatomat SM-mel (név titkosított, túl nagy híresség, kímélni akarom a további paparazziktól) és ennyi. Nincs szükségem egy 'barátra'. Nekem normális, nyálatlan emberekre van szükségem. Mármint olyan értelemben nyálatlan, hogy nem nyáladzik minden 'nyálas' dolgon. (Ezt jól megaszontam.)
Ja, és köszönjük a hűséges olvasóknak (vannak ilyenek nekünk?), meg a többieknek, hogy már 4300 (!!!) oldalmegjelenítésünk van!! :)
Viszont most elmegyek megenni a salátám mielőtt éhenhalok.
És jó további őszi szünetet, használjátok ki ezt a néhány napot, ne a gép előtt gubbasszatok, nézzétek át a jövő heti tanulni valót, aztán szórakozzatok, menjetek sétálni, meg ilyenek... :)
hiszen...
itt az ősz!!! :D

@LULU

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése