2017/03/13

LINALAND 2 \A trendi és sikkes Lina York\

Úgy éreztem, hogy kötelességem folytatni a Linaland-sorozatot, ezért most végre itt van a FOLYTATÁS. Az előző rész is elég ütős volt, úgyhogy igyekszem tartani a szintet. 😄 Szóval, mindenki vegyen fel valami jó kis divatos ruhát, amiben körbevezethetlek titeket Lina York imádnivaló, divatos, hupikék taxis, hosszú, és forgalmas utcáin! (Ez még mindig poén...)

Az egész város négy nagyon hosszú utcából áll, amik csillag alakban helyezkednek el, és a találkozási ponton található a város legnagyobb tere, a Main Lina Square. 
Az első utca a Linashion Avenue, ahol a világ leghíresebb ruhaüzletei, ékszerboltjai, valamint cipőáruházai találhatóak. Például a Lanel Divatház, a Lucci, a Linsace, a Linalzedonia vagy a Lin-Obag.
A második utca a Lina's Sights Avenue, a legmodernebb városrész, ahol rengeteg emlékmű megtalálható. Lulu új elhatározása, hogy egyedi emlékműveket is építsenek, ezt majd a következő Linarlamenti ülésen tárgyalják meg, ugyanis ezen a hosszú utcán még csak a világ leghíresebb emlékművei találhatóak meg, hogy az emberek ne érezzék magukat távol a nagyvilágtól.
A harmadik utca az egyik leghíresebb piac az egész országban, ez a Linuppatori (→ Kauppatori, egy Helsinkiben található híres piac). Egy nap átlagosan 1000 manósapkás árus árulja áruit kis bódékban, és kerekítve 2500 turista és helyi lakos vásárol itt.
Az ide látogatók vásárolhatnak Linás vagy Linaland-es kiegészítőket, hűtőmágneseket, képeslapokat, de akár ruhát is, vagy táskát.
Új termékek is megjelentek, amiken már Lulu és Blanka is látható. Ez Őfelsége Lina Királynő kérése volt, hiszen azt vallotta, hogy "ez az ország, most nem lenne ott, ahol van, ha nem lenne két legjobb barátja, és főtanácsosa, Lulu és Blanka".
A legkelendőbb Lulus kiegészítők a lámás termékek, míg Blanka vásárlói főleg a Blankalapot veszik meg, amiket maga Karl Linagerfeld tervezett a Királynő kérésére.
Az egész utcában rengeteg a színpad, ahol toplistás énekesek és énekesnők lépnek fel legjobb számaikkal.
Itt található a város, és talán az ország legnagyobb színháza, a Nemzeti Linház ('színház' szóból). Az operáktól kezdve a modern drámákon át a filmek átdolgozott változatáig rengeteg minden megtekinthető minden nap. A programfüzet az internetről is letölthető, de szinte bárhol beszerezhető, és teljesen ingyenes.
Az utolsó sugárút a McLina, a legszínesebb ételkínálatú hely az egész Földön. A kínai kaja, vagy az amerikai konyha csak egy porszem a kínálatból. Múlt hónapban érkezett a világszerte elismert Jamie Linolivér, hogy elkészíthessen egy menüt Lina Királynőnek, amit szétosztottak a városlakók között. De nem csak a városlakókra gondolt a drága Linolivér, ugyanis az éhezőknek is főzött, sütött, amit maga Blanka adott át a nagyvilágban.
Ebben az utcában tartja a Leenpeace és a LWWF az üléseit, ez az ország legnagyobb természetvédő közösségének székhelye. Természetesen mindegyik városban vannak, de ez a legnagyobb.
Lina York egy igen figyelemreméltó úticél, évente több százezer turista fordul meg ebben a városban. Remélem titeket is magával ragadott sokszínűsége, és az emberek is mindenhol kedvesek voltak, meg segítőkészek.
Ha még maradni akarnátok, hogy alaposabban megismerjétek ezt a varázslatos várost, akkor maradjatok nyugodtan, és szálljatok meg a Hotel Linalace-ben, vagy a Hotel Linempire-ben.
És ne felejtsetek venni I ♥ LINALAND feliratú pólót vagy karkötőt! A szobátokba pedig kirakhatjátok a Lineiffel-tornyos posztert, amit közvetlenül a műemlék mellett lehet megvásárolni!
Vagy színesíthetitek fotóalbumotokat egy szelfivel Linadság-szobornál.

Ha pedig szeretnétek eljutni Linondonba, akkor osszátok Linalandet, és kattintsatok rá a plusz egy gombra! Hozzászólásban írjátok le, hogy mi tetszett Lina York-ban!

FIGYELEM! Ezt elfeleltettem még leírni, hogy Linánia az ország, Linaland a szigetcsoport. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése