2017/06/04

Next Billboard Songs \ ÚJ SOROZAT! \

Végre (nagy nehezen) visszatértem a blogra, és bele is kezdek egy heti sorozatba, egyelőre még nem tudom, hogy melyik nap fogom közzétenni, de valószínűleg vasárnap, hiszen ez a sorozat arról fog szólni, hogy összegyűjtöm, hogy milyen új menő dalok jelentek meg.
Kezdjük is el a válogatást, hiszen rengeteg új számunk van!

#1 / Liam Payne - Strip That Down

A még tavaly feloszlott One Direction tagja most adta ki ezt az R&B-s dalát, ami már is milliók kedvencévé vált. Leginkább az "I used to be in 1D, now I'm out free" sora keltett felháborodást, amiben egyértelműen arra utalt, hogy örül annak, hogy végre nem kell a volt 1D-s tagokkal dolgoznia. 

#2 / Katy Perry - Swish Swish

Katy Perry újabb dala a Witness című albumáról. A dal egy "ellendal" Taylor Swift Bad Blood-jára, ahogyan Taylor Katyről, Katy most Taylorról írta ezt a dalt. Twitteren egy kisebb háború is alakult ki Taylor Swift egyik barátnője, és az énekesnő között.

#3 / Bebe Rexha - The Way I Are (Dance With Somebody) ft. Lil Wayne

Bebe új száma a rap egyik feltörkevő alakjával, Lil Wayne-nel. 

#4 / Dua Lipa - Lost In Your Light ft. Miguel

Dua Lipa nemrég adta ki legújabb lemezét, ez a szám a legújabb, amiből videóklipp is készült.

#5 / Lorde - Perfect Places

Lorde végre visszatért, és a készülő lemezéről egy újabb dalt tett közzé. Ha el akarod olvasni, hogy a fiatal és tehetséges énekesnő miről is írta a dalt, kattints ide!

#6 - Imagine Dragons - Whatever It Takes

Az Evolve-ról, a banda legújabb (egyenlőre csak előrendelhető) albumáról egy újabb zseniális dal.

#7 / Fifth Harmony - Down ft. Gucci Mane

Amióta Camila Cabello távozott, a Fifth Harmony továbbra sem pazarolja az idejét, és meg is jelentették ezt az új kollaborációt Gucci Mane-nel.

#8 / Camila Cabello - I Have Questions

Ha már Fifth Harmony, Camila a Crying In The Club után az I Have Questions-t is kiadta, ami az előbb említett szám klippjének első felében hallható.


()

#8 / Halsey - Hopeless Fountain Kingdom

Halsey visszatér ezzel a tartalmas albummal, amin olyan dalok hallhatóak, mint például a 100 Letters, vagy a Bad At Love, vagy a Now Or Never.#9 / Paramore - After Laughter

A Paramore kissé szétesve, nehéz időszakon túl, de azért rendben végre kiadták a legújabb albumukat, ami talán nem lett annyira vidám, de mindenképpen kötelező!Remélem tetszett az e heti válogatás, ha szeretnétek még ilyet látni, kattintsatok a +1 gombra, és olvassátok továbbra is a Teencorn-t!

\ LULU \

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése